Про Нас
Наше бачення

ВСІХ ЛЮДЕЙ, ЗА ЯКИХ ВМИРАВ ІСУС

МИ ЛЮБИМО

Бог є любов. Він є джерелом і прикладом справжнього кохання. Любов - це більше, ніж Його атрибут, це Його природа. За свої гріхи і непослух люди заслужили тільки смерть і вічне прокляття, але любов Божа заплатила за наші гріхи, щоб відновити наші відносини з Ним. Ціна була високою, але Божа любов до людей була набагато більшою.

Полюбивши людей, Бог послав на землю Ісуса померти за всіх людей ... І з цією ж любов'ю Ісус доручив своїм учням: «Ідіть і проповідуйте Євангелію", тому що Бог "...не бажає, щоб хто загинув, але щоб всі прийшли до покаяння". Ісус відповідально віднісся до своєї місії на цій землі; так само серйозно повинні це зробити і ми, Його наслідувачі, зрозуміти своє доручення -  розповісти всім людям те, що Ісус зробив для світу.

Ми можемо знайти багато причин, щоб не любити, не ділитись словом надії, не проповідувати Євангеліє Ісуса Христа і ослухатись Його доручення. Ми можемо упростити Його заповідь і підібрати більш відповідну інтерпретацію Слова для нас, але ми повинні розуміти, що це Боже доручення для нас, а не наше. Ісус показав нам приклад, як Він віднісся до спасіння людей. І Він доручив своїм учням ділитись цією новиною з усім світом.

Чим більше часу ми проводимо з Богом і чим ближче ми до Нього, тим наші відносини з Ним стають більш особистими, і ми починаємо розуміти глибоку істину про нашого Господа. Він є любов.

Ми любимо всіх людей, за яких помер Ісус. Наша місія полягає в розповсюдженні Євангелія серед максимальної кількості людей. Ми хочемо виконати наше доручення ефективно, і не існує кращого способа зробити це, як через любов.

МОЛОДИХ СЛУЖИТЕЛІВ ДЛЯ УСПІШНОГО СЛУЖІННЯ

МИ ЗРОЩУЄМО

З великим бажанням і любов'ю, в силі Святого Духа ми хочемо бути прикладом і натхненням для нового покоління християнських служителів. Необхідність в богобійних лідерах велика як ніколи. Потреба в людях, які будуть сяючими містами на горі, ніколи не була більшою.

Ми хочемо бути інструментами Святого Духа для виховання нового покоління християн. Покоління, яке буде мати особисті відносини з Батьком; покоління, яке знає як любити так, як це робив Ісус. Покоління, яке буде прикладом і джерелом натхнення для наступних поколінь.

Молоді люди мають великий потенціал і, коли їх серця сповнені Духом Святим, вони приносять багато плода для Царства Божого. Господній план для молоді - не разваги, багатство і світський успіх. Бог любить кожну людину і хоче спасти людей від вічних страждань в пеклі, і саме тому Він часто обирає молодих людей для досягнення цієї мети.

Для нас велика честь бути в спадку Господньому і бути інструментами в Божих руках, за допомогою яких Бог робить дивовижні речі в житті багатьох молодих сердець. Нас сповнює радість, коли ми бачимо молодих людей, які палають бажанням служити Господу.

Особисті відносини з Богом є основою нашої віри! Без особистих відносин з Богом ми будуємо на піску; це дерево, що не приносить плода, і просто мертва релігія, що не дуже відрізняється від інших.

Справжня суть християнства - це не відвідування церкви, не конфесійні традиції або релігіозні ритуали. Християнство - це не просто знання або богословська перевага, це навіть не високі моральні стандарти і зразкове життя. Не зрозумійте нас неправильно, ми не говоримо, що все перераховане вище не має жодного значення. Це все, безумовно, правильно, але є дещо, що є набагато важливішим, - особисті відносини з Богом. Справжнє християнство полягає в особистих відносинах с Богом.  Без цього найважливішого і ключового елемента все інше просто не має значення.

Тому ми молимось! З цієї причини ми проводимо час з Богом на колінах. Ми просимо, ми стукаємо, ми шукаємо і потребуємо Бога. Лише Він один дає дихання життя, один Він є сенсом, метою нашого життя і служіння і джерелом всіх благ.

Головним пріорітетом місіонерської школи «Бог Нагледить» є не освіта, але, в першу чергу, розвиток особистих відносин з Богом. Ми розуміємо важливість освіти, але вважаємо, що головним центром повинен бути Ісус Христос.

МИ МОЛИМОСЬ,

ТОМУ ЩО БОГ- ПОЧАТОК ВСЬОГО

 

Про нас

У місіонерській школі "Бог Нагледить" ми допомагаємо студентам зростати в розумінні Писання, готуємо до служіння і надихаємо їх бути воїнами Бога. Але найголовніше, ми робимо фокус на особистих відносинах людини з Христом і Великому Дорученні. У нас є програми для різних вікових груп, де ми ділимося своїм баченням "Любити Бога і людей так, як це робив Ісус."

Copyright © 2014 God Will Provide Missionary School.

Контакти

Тел: +38 (096) 689 65 56

Імейл: ukr-ms@gwprovide.org

 

Млинівська 7

с. Ременів, Львівська обл., Україна

Соціальна мережа